Cursus

Basis BHV

Een brandje, een werknemer die zich snijdt of een klant die tijdens zijn bezoek aan jouw bedrijf een hartstilstand krijgt. Hoe wordt dit opgelost in jouw bedrijf? Zijn de bedrijfshulpverleners goed voorbereid wanneer er iets gebeurt?

Een brandje, een werknemer die zich snijdt of een klant die tijdens zijn bezoek aan uw bedrijf een hartstilstand krijgt. Hoe wordt dit opgelost in jouw bedrijf? Zijn uw bedrijfshulpverleners goed voorbereid wanneer er iets gebeurt?

Wat leert een BHV’er (BedrijfsHulpVerlener) eigenlijk?
De BHV cursus bestaat uit twee onderdelen, de Brandbestrijding en ontruiming en de Eerste Hulpverlening.

Bij EH&V (Eerste hulp en veiligheid) training worden de lessen brandbestrijding en ontruiming gegeven door ervaren brandweermannen. Deze mannen weten waar zij over praten als het gaat over brand en de gevaren daarvan. Onze instructeurs geven dus niet alleen les uit ‘het boekje’, maar vertellen vanuit hun eigen ervaringen hoe het is wanneer er brand uitbreekt. Dit is voor een BHV’er waardevolle informatie, die hij/zij later kan gebruiken op het moment dat er paniek dreigt te ontstaan. Elk bedrijf is gebaat bij een BHV’er die weet wat hij/zij moet doen.

Bij EH&V Training worden de lessen eerste hulpverlening gegeven door instructeurs met jarenlange ervaring. Zo leer je naast de levensreddende handelingen als reanimatie en verstikking ook wat te doen bij stoornissen in het bewustzijn, botbreuken, oogletsels, kneuzingen/verstuikingen en komen verschillende wonden e.d. aan bod.

Een ongeluk zit in een klein hoekje en komt vaak volledig onverwacht. Zo zit je te vergaderen met collega’s en zo wordt een collega onwel, weet je dan wat je moet doen? De stress schiet door je lichaam en probeer dan nog maar eens helder na te denken.

Met een gedegen BHV opleiding kun je putten uit de opgedane kennis om vervolgens sneller en adequater op te treden.

Basisopleiding BHV.

Een basisopleiding BHV heeft een duur van 2 keer 7 uren. 7 uren worden besteed aan Brand en ontruiming en 7 uren aan Eerste levensreddende handelingen. Vanaf 5 personen maken wij voor jou een offerte en komen wij bij jou een incompany opleiding geven. Heb je minder dan 5 BHV’ers die moeten worden opgeleid, dan kunnen zij de basisopleiding volgen bij ons in Zeewolde.

Ben je al in het bezit van een (geldig) basisopleiding BHV? Schrijf je dan hier in voor de herhalingstraining BHV.

Officieel certificaat

Certificaat is 1 jaar geldig

Duidelijk lesprogramma

Begeleid door professionals

Cursus Basis BHV

Aantal deelnemers:
Minimaal 4, maximaal 15

Minimale leeftijd:
15 jaar

Basis cursus
Duur:

14 uren incl. examen

Prijs:
€ 335,00 (Excl. 21% BTW)

Vanaf drie personen op basis van offerte
Incompany training op basis van offerte

Schrijf je in voor de cursus Basis BHV