Opleiding

GROOT BHV

Een brandje, een ontruiming of een onwelwording op de werkvloer; er wordt nogal wat verwacht van een BHV’er. Om aan deze verwachting te kunnen voldoen is een gedegen opleiding soms van levensbelang. Elk bedrijf is gebaad bij kundige BHV’ers.

Een brandje, een ontruiming of een onwelwording op de werkvloer; er wordt nogal wat verwacht van een BHV’er. Een gewone BHV cursus is niet altijd voldoende om een BHV’er het zelfvertrouwen en de kennis te geven in sommige complexe bedrijven. Neem bijvoorbeeld een werkomgeving waar op hoogte gewerkt wordt, met zware machines, of met chemicaliën. Een omgeving met veel kinderen of jongeren neemt zijn eigen specifieke letsels mee. Iedere werkomgeving vraagt om specifieke kwaliteiten van de BHV’er.

Basis opleiding Groot BHV
De opleiding Groot BHV is een combinatie van de BHV cursus met daarbij een volledige EHBO opleiding. Deze bestaat uit het gedeelte Brand en ontruiming dat in één cursusdag gegeven wordt. Van dit onderdeel ontvang je een certificaat. Daarnaast doe je de EHBO opleiding van ongeveer 24 uren. Na afronding volgt er een officieel examen van het Oranje Kruis. Bij goed gevolg ontvang je het diploma Eerste hulp van het Oranje Kruis.

Herhalingslessen Groot BHV
Elk jaar dien je de herhalingslessen te volgen. Deze lessen omvatten een halve dag Brand en ontruimen en anderhalve dag (of drie halve dagen) in het jaar EHBO.

Opleidingen Groot BHV worden in overlegd gepland en kunnen incompany verzorgd worden. Minimaal 5 en maximaal 12 deelnemers
Om zo realistisch mogelijk te kunnen trainen maken wij altijd gebruik van een LOTUS (Landelijke Opleiding Tot Uitbeelding van Slachtoffers).

Meer informatie? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Officieel diploma

Diploma is 2 jaar geldig

Duidelijk lesprogramma

Begeleid door professionals

Opleiding GROOT BHV

Aantal deelnemers:
Minimaal 5, maximaal 15

Minimale leeftijd:
15 jaar

Basis cursus Groot BHV
Duur:
27 uren

Prijzen:
Op basis van offerte

Herhalingscursus
Duur:
11 uren

Prijzen:
Op basis van offerte

Offerteaanvraag opleiding GROOT BHV