Cursus voor kraamverzorgenden

Herhalingslessen Eerste hulp aan kinderen (EHAK)

Als kraamverzorgende moet je verplicht geschoold zijn in de eerste hulp aan kinderen. Daarom heeft EH&V Training speciaal voor kraamverzorgenden herhalingslessen op maat gemaakt. Wij behandelen de meest voorkomende ongevallen/ziekteverschijnselen bij moeder en baby tijdens en na de bevalling. Ook besteden wij aandacht aan de jonge kinderen die onderdeel uit maken van het gezin.


ds 13 februari 2017 heeft EH&V Training accreditatiebevoegdheid bij het KCKZ. Dit betekent dat Kraamverzorgenden vanaf nu bij ons hun verplichte bijscholing Eerste hulp aan kinderen, de reanimatie bij volwassenen, de baby en het kind kunnen volgen. EH&V Training zorgt voor de accreditatie bij het KCKZ.

Als kraamverzorgende moet je verplicht geschoold zijn in de eerste hulp aan kinderen. Daarom heeft EH&V Training speciaal voor de kraamverzorgenden herhalingslessen op maat gemaakt. Wij behandelen de meest voorkomende ongevallen/ziekteverschijnselen bij moeder en baby tijdens en na de bevalling. Ook besteden wij aandacht aan de jonge kinderen die onderdeel uit maken van het gezin.
Verder scholen wij je bij in reanimatie voor volwassenen, baby’s en kinderen, zodat je goed voorbereid op pad kunt gaan naar jonge gezinnen.

Informatie
De herhalingslessen heeft een duur van 5 uren, vaak verdeeld over twee avonden van 2,5 uur. We maken in deze lessen altijd gebruik van een LOTUS (Landelijke Opleiding Tot Uitbeelding van Slachtoffers). De kosten voor deze herhalingslessen samen bedragen
€ 100,00 en dit bedrag is inclusief accreditatie KCKZ (5 punten) en verlengingskosten Oranje Kruis diploma. Inmiddels hebben we al een grote groep kraamverzorgenden die bij ons jaarlijks de herhalingslessen volgen. Wil je aansluiten? Schrijf je in en wij houden je op de hoogte wanneer de herhalingslessen worden gegeven. 

Gecertificeerd certificaat

cursus is 1 jaar geldig

Duidelijk lesprogramma

Begeleid door professionals

Herhalingscursus EHAK voor kraamverzorgenden

Aantal deelnemers:
Minimaal 7, maximaal 15

Duur:
5 uren

Prijs:
€ 85,00 (incl. 21% BTW)

Excl. verlengingskosten Oranje Kruis en kosten KCKZ)

Incompany training op basis van offerte

Schrijf je in voor de herhalingscursus EHAK