Scenario-oefeningen

Je weet pas echt of de BHV goed werkt als er zich daadwerkelijk een incident voordoet. Scenario-oefeningen leggen, middels levensechte casussen, eventuele aandachtspunten voor de BHV organisatie bloot.

Tijdens een (on)aangekondigde scenario-oefening kunnen we testen waar er nog aandachtspunten zijn voor de BHV organisatie. Op deze manier kunnen wij ook bekijken of BHVplan werkt zoals het geschreven is. In opdracht van onze klanten houdt EH&V Training daarom bij veel van haar klanten scenario-oefeningen op de werkvloer.

Casussen
We gaan uit van een realistische casus die gericht is op risico’s binnen jullie bedrijf. Denk aan rookontwikkeling op een bepaalde plek waardoor ontruimt moet worden of een reanimatie op de tribune van jullie voetbalstadion. Met een team van Lotussen, instructeurs en waarnemers zullen wij zoveel mogelijk een echte ongevalsituatie nabootsen.

Wanneer wij een aanvraag krijgen voor een scenario-oefening, bespreken we met de Hoofd BHV’er of de ploegleider of zij op bepaalde punten getest willen worden. Denk daarbij aan de aanwezigheid van een BHV’er bij alle in- en uitgangen tijdens een ontruiming en hoe te reageren bij een opsluiting in een lift. Wij verzorgen ook onaangekondigde oefeningen.

Rapportage
Na een oefening maken wij een rapport voor de klant en zullen wij alle aandachtspunten in de herhalingstrainingen gaan behandelen.

Wil jij ook dat we een keer een scenario-oefening verzorgen bij jullie, neem dan contact met ons op. Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor een op maat gemaakte oefening. Zo helpen wij jullie BHV organisatie naar een hoger level!

Praktische training

Op maat gemaakte oefeningen

Begeleid door professionals

BHV/EHBO Scenario-oefeningen

Wij verzorgen graag bij jou op het bedrijf een scenario-oefening. Neem voor meer informatie contact met ons op via het contactformulier.

Offerteaanvraag BHV/EHBO Scenario-oefeningen