Liftbevrijding

Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra. Quisque a vehicula magna. Mauris semper odio sit amet est blandit, quis pellentesque erat finibus. Duis aliquet rhoncus risus vitae porta.

Liftbevrijding

Wat doet u als (H)BHV’er, ploegleider, technische dienst, gebouwbeheerder, beveiliger, concierge, etc, wanneer er iemand in de lift bij u in het pand opgesloten zit? Natuurlijk belt u de liftorganisatie waar de lift in onderhoud is, maar de aanrijdtijd van een monteur kan soms oplopen tot meer dan een uur. Belt u dan de brandweer? Ook de brandweer heeft een aanrijdtijd, daarnaast is het zo dat de brandweer niet altijd iemand zonder schade aan de lift uit de lift kan bevrijden. Deze soms aanzienlijke kosten zijn vaak voor de eigenaar van het pand. Dit zijn absoluut onnodige kosten, want in 99,9% van alle liftopsluitingen kunnen de passagiers heel eenvoudig uit de lift worden bevrijd.

Training liftbevrijding
EH&V Training heeft een gloednieuwe opleiding en wel de training Liftbevrijding. Een opleiding van 4 uur, die geheel op maat gemaakt wordt voor de liften bij u in het pand. Heeft u verschillende liften in het pand, dan komen alle type liften aan bod.

U leert in deze training hoe u op eenvoudige en absoluut veilige manier passagiers uit de lift kunt bevrijden, zonder dat er schade aan de lift ontstaat en zonder dat passagiers een traumatische ervaring oplopen.

Wij gaan er voor zorgen dat u na het volgen van deze cursus, naast passagiers fysiek bevrijden uit uw liftinstallatie, ook de zorg kunt dragen voor het feit dat de mensen die vast zitten in de lift geen traumatische ervaring hebben overhouden aan de opsluiting cq. bevrijding. Dit gaat u leren door de tools en de kennis die u in deze cursus gaat opdoen.

Hierdoor zal de eventuele schade door derde voorkomen worden door een paniekreactie te beperken zowel in als buiten de lift.

Deze training wordt geheel op maat gemaakt en wordt altijd incompany gegeven. Het praktijk gedeelte gaat oefenen met uw eigen liftinstallatie(s), zodat u bekend met uw eigen specifieke liftspecifieke bedrijfsomgeving.

Onze instructeurs zijn liftspecialisten die al meer dan 25 jaar ervaring hebben in de liftenbranche. Zij kennen alle ins en outs van de liftinstallaties en zullen u wegwijs maken in en met uw eigen lift.

Om de veiligheid en de kwaliteit van deze cursus te kunnen waarborgen hanteren wij voor deze cursus een maximaal aantal deelnemers van zes per instructeur.

Workshop liftbevrijding

Aantal deelnemers:
Minimaal 6 per instructeur

Duur:
4 uren

Prijs:
Offerte op maat

Schrijf je in voor de Workshop liftbevrijding