Workshop

Eerste hulp aan kinderen

De workshop Eerste Hulp aan Kinderen, is een workshop van 2,5 uur waarin de meest voorkomende ongevallen met kinderen behandeld zullen worden. De interactieve digitale cursus heeft een duur van 2 uren.

INTERACTIEVE DIGITALE WORKSHOP EERSTE HULP AAN KINDEREN

Door de Corona kunnen wij de workshop Eerste hulp aan kinderen niet op locatie aanbieden, daarom hebben wij  een leuke interactieve digitale workshop Eerste hulp aan kinderen gemaakt.

Deze workshop geven wij aan maximaal 10 personen tegelijk en zal via het programma Teams worden gegeven. Het is een interactieve workshop waarin we allerlei veelvoorkomende ongevallen zullen behandelen bij kleine kinderen. Verwacht niet een lezing van 2 uren, nee je kunt aan de hand van een leuke quiz je eigen kennis testen en wij zullen jouw kennis up to daten met filmpjes en presentaties. Gedurende de hele workshop is er uitgebreid tijd om vragen te stellen. De kosten voor deze workshop bedragen 25 euro p.p. en worden vaak vergoed door de zorgverzekeraar. Geef je op via onderstaand inschrijfformulier en we gaan je online zien op een van de data.

Wist je dat in 2012 1.100 kinderen van 0-4 jaar op een Spoedeisende Eerste Hulp afdeling terecht kwamen vanwege een verbranding? Opvallend veel peuters en baby’s zijn slachtoffer van een verbranding: twee derde is jonger dan twee jaar (67%) en vooral één-jarigen (46%) zijn slachtoffer. Weet jij wat je moet doen als jouw kind zich brandt aan de hete thee?

Je leert wat je moet doen wanneer je kleintje iets in de neus heeft gestopt of wat je moet doen wanneer je kind zich verslikt. Verder komen ook diverse huidwonden en vergiftiging aan bod en behandelen we vragen die uit de groep komen.

De workshop richt zich speciaal op ouders van kinderen in de leeftijd van 0 – 12 jaar en/of mensen die regelmatig met kinderen werken, zoals overblijfouders, oppas ouders, enz.

Deze workshop wordt regelmatig op verschillende plaatsen in het land aangeboden. Zou je willen dat we de workshop een keer bij jou in de buurt geven? Neem contact met ons op! Deze workshop wordt vaak vergoed door jouw zorgverzekering.

Praktische tips

Duidelijk lesprogramma

Workshop eerste hulp aan kinderen

Aantal deelnemers:
Minimaal 8, maximaal 20

Duur:
2,5 uren

Prijs:
€ 25,00 (Incl. 21% BTW)

Incompany training op basis van offerte

De kosten van deze workshop worden vaak vergoedt door de zorgverzekering.

Schrijf je in voor de workshop Eerste hulp aan kinderen cursus

//