Over ons

Een nieuwe huisstijl, een website die bij ons past. En dan moet er nog één pagina gevuld worden. OVER ONS. Wie zijn wij? Wij vertellen het graag!

Tien jaar geleden ben ik, Germa van der Wel, gestart met EH&V Training (Eerste hulp en veiligheid). Het lesgeven heeft mijn hart omdat ik het fantastisch vind om mensen zichzelf versteld te doen staan in hetgeen zij kunnen.

Natuurlijk kan ik dit niet alleen. Met mij is er een prachtige groep mensen die samen met mij ervoor zorgen dat we uniek zijn in de wereld van de hulpverlening. Uniek in het doorgeven van kennis met passie en geduld. Uniek in het geven van zelfvertrouwen zodat mensen durven te handelen wanneer hulp noodzakelijk is. Uniek in het werken op maat met onze klanten.
Vanuit die basis zijn we inmiddels uitgegroeid tot een solide bedrijf dat zorgt voor training, verdieping en een ruggensteun waar nodig.

Onze BHV formule
Onze BHV-lessen worden gegeven door mensen die vanuit hun eigen werkervaring met herkenbare praktijkvoorbeelden kunnen komen. Wanneer wij met een bedrijf gaan werken, worden wij deel van het BHV-team. Samen met de leidinggevenden en de BHV-ers kijken we waar eventuele specifieke risico’s in het bedrijf zitten. We richten ons op de verbeterpunten en nemen die mee in de trainingen. Onze inzet is om de kennis en daarmee het zelfvertrouwen van uw BHV-organisatie te laten groeien. We gaan voor een team van hulpverleners dat actief meedenkt en er zo klaar voor is wanneer hulp daadwerkelijk nodig is. We ervaren steeds weer dat mensen binnen zo’n team gemotiveerd zijn om het beste uit zichzelf en de organisatie te halen en dat zij blijven streven naar een zo optimaal mogelijke situatie. Dit alles binnen een ontspannen, veilige leeromgeving waar vanzelfsprekend plaats is voor een flinke dosis gezonde humor.

EHBO: een kwestie van ‘durven doen’
Een ongeluk zit in een klein hoekje en vraagt vaak om actie. Juist wanneer je er niet op rekent, word je met een stressvol moment geconfronteerd. Toch is geen lichaam, geen hulpverlener en geen situatie gelijk. Daarom bieden we verschillende soorten EHBO-trainingen om zoveel mogelijk op maat te kunnen werken.
We zijn trots op onze open en veilige leeromgeving. Perfectie is niet ons streven maar wel de persoonlijke groei van de cursist. We willen onze klanten kennis en vooral zelfvertrouwen meegeven om te kunnen en durven handelen in geval van nood.
Vanzelfsprekend is er ook veel ruimte voor persoonlijke ervaringen uit de praktijk. Een echte EHBO-situatie kan veel impact op de hulpverlener hebben. Ook dan zijn we er graag voor onze cursisten, zodat ze ook in toekomstige situaties er weer kunnen zijn voor een medemens in nood.