Fysiotherapie Medisch Centrum

Al jaren lang zorgt Germa ervoor dat alle fysiotherapeuten van Fysiotherapie Medisch Centrum geschoold zijn in EHBO, reanimatie en BHV. Het programma sluit goed aan bij de beleving van de therapeuten en wordt altijd op maat gemaakt. De scholing is praktisch en met een lotus die als een levensechte patiënt speelt. Germa bedankt!

Fysiotherapeut, Fysiotherapie Medisch Centrum
Johan Safaric

Ik ben trots dat wij in EH&V training een lokale partij hebben gevonden die op een informele en interactieve wijze onze leden kan voorzien van de BHV opleiding en jaarlijkse opfris trainingen. Germa en haar team weten altijd weer een sfeer te creëren waarbij iedereen zich op z´n gemak voelt en voor een positief resultaat gaat.  Daarnaast is het super leuk om je collega ondernemers eens op een andere manier te ontmoeten. Germa bedankt en veel succes!!

Voorzitter VCZ
NPO Technologie

“EH&V Training heeft mij enorm goed voorbereid voor mijn taak als EHBO’er. Naast de verplichte lesstof wordt verteld over eigen ervaringen die in verschillende situaties vaak meer context geven, waardoor meer begrip voor (levens)reddende handelingen ontstaat, Omdat er ruimte is voor een grap en ontspannende praat, werd de spanning rondom het examen snel gereduceerd. Ik kijk uit naar de verdiepende vervolglessen!”

User Experience Designer - NPO Technologie - Team Sites & Apps
1 2 3